$type=slider$sn=0$l=1$c=6$m=0$show=home

[NIEUWS & EVENTS]_$type=three$c=3$au=0$cm=0$show=home

$show=home$hide=mobile

BILZEN Bremakker 21

Privacy policy

Doel

Privacy is belangrijk voor de betrokkene maar ook voor HailSolutions als verantwoordelijke en verwerker. In deze privacy beleidslijnen vindt u meer informatie terug over hoe HailSolutions persoonlijke gegevens gebruikt, opslaat en beschermt.

Verantwoordelijke voor de verwerking van de gegevens

HailSolutions
Bremakker 21
3740 Bilzen
België

Indien u als klant vragen heeft betreffende deze privacy beleidslijnen, kan u HailSolutions mailen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..">info@HailSolutions.be.
HailSolutions tracht u binnen de 30 dagen van een antwoord te voorzien.

Klacht

De opdrachtgever kan ten allen tijde een klacht formuleren aan de gegevensbeschermingsautoriteit mocht de opdrachtgever van mening zijn dat HailSolutions foutief is omgesprongen met de te verwerken persoonsgegevens. Dit kan via https://www.privacycommission.be/nl. HailSolutions verzoekt de opdrachtgever wel om steeds een kopie van zijn/haar mening te richten aan info@HailSolutions.be.

Uw persoonsgegevens, onze verantwoordelijkheid

Bij HailSolutions verzamelen we uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Deze gegevens worden door ons bedrijf beheerd. De gegevens worden enkel door HailSolutions of haar partners gebruikt voor de uitvoering van hun werkzaamheden.

Website

Bij een contact met HailSolutions via www.HailSolutions.be bewaren we:
uw e-mailadres als u dit invoert op deze website
alle informatie die u vrijwillig verstrekt heeft (bijvoorbeeld contactgegevens en/of informatie aangaande de dienstverlening).

Deze informatie wordt gebruikt:
  • voor de uitvoering van een door u gevraagde dienst.

Rechtsgrond

Voor het uitvoeren van de werkzaamheden evenals het beheren van de facturatie hebben we uw persoonsgegevens nodig. Daarnaast hebben we een gerechtvaardigd belang om onze opdrachtgevers vanuit marketing standpunt te contacteren omtrent acties, nieuwigheden of andere relevante informatie mee te delen.

In geval van verwerken van persoonsgegevens op de infrastructuur van opdrachtgevers, verwerkt HailSolutions deze gegevens in opdracht van de opdrachtgever en heeft geen zeggenschap over deze persoonsgegevens. HailSolutions volgt de instructies van de opdrachtgever hierover op en mag de persoonsgegevens niet op een andere manier verwerken, tenzij de opdrachtgever HailSolutions daar van te voren toestemming of opdracht voor geeft. Concrete afspraken, beleidslijnen worden vastgelegd in een verwerkersovereenkomst inclusief bijlages.

Delen met derden

HailSolutions verstrekt de te verwerken gegevens van de opdrachtgever niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze diensten of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Duur van het bijhouden van de gegevens

HailSolutions zal uw persoonsgegevens niet langer bewaren dan strikt nodig om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Zolang u opdrachtgever bent, houden wij uiteraard de gegevens bij. Daarnaast houden we rekening met de verjaringstermijn voor contractuele aansprakelijkheid. Alle persoonsgegevens worden bewaard tot 10 jaar na de opzeggingsdatum van diensten/laatste factuur. Na eventuele stopzetting en verstrijken van de laatste backup cyclus + een veiligheidsmarge van 40 dagen is alle data bovendien fysiek verwijderd van alle systemen.

Beveiliging

HailSolutions neemt de bescherming van persoonsgegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als wij uw gegevens ontvangen, gebruiken wij altijd de coderingstechnologieën die erkend worden als gangbare standaarden binnen de IT-sector. Wij hebben de nodige veiligheidsmaatregelen ingevoerd om het verlies, het onrechtmatig gebruik of de wijziging te voorkomen van informatie die wij ontvangen. Als wij bepaalde kritieke informatie ontvangen of overdragen, zoals bijvoorbeeld financiële informatie, gebruiken wij een beveiligde server. Daarnaast hebben enkel medewerkers die werkzaamheden voor u moeten uitvoeren toegang tot uw data in het kader van de uit te voeren werken.

Vertrouwelijke informatie

Alle door de opdrachtgever aangeleverde databases, ontwerpen, procesbeschrijvingen, marktonderzoeken en alle andere bedrijfsunieke gegevens die door de opdrachtgever als vertrouwelijk zijn bestempeld, worden door HailSolutions aanvaard als vertrouwelijke informatie, eigendom van de opdrachtgever.

Zowel de opdrachtgever als HailSolutions verbinden zich ertoe vertrouwelijke informatie die verworven wordt in het kader van onderhandelingen en uitvoering van de overeenkomst, geheim te houden, zowel tijdens als na de uitvoering van deze overeenkomst.

De opdrachtgever verbindt zich ertoe dezelfde geheimhoudingsplicht op te leggen aan zijn personeelsleden en aangestelden die toegang tot software van HailSolutions en/of andere vertrouwelijke gegevens zouden krijgen.

Tenzij anders overeengekomen, heeft HailSolutions het recht de bedrijfsraad van de opdrachtgever of de geleverde prestatie voor de opdrachtgever als referentie voor professionele doeleinden te gebruiken.

Beleid rond de rechten van de betrokkene

Ook als verantwoordelijke is HailSolutions verplicht om aan de rechten van de betrokkene te voldoen. De betrokkene heeft recht op informatie, correctie, aanvulling, beperking van de verwerking, data-overdacht, verwijdering en verzet.

Recht op informatie

De betrokkene van wie persoonsgegevens worden verwerkt door HailSolutions vanuit het controlepaneel, heeft het recht om die gegevens in te zien. HailSolutions verleent zijn medewerking aan de klant wanneer de betrokkene om informatie vraagt. De betrokkene heeft recht op informatie op basis van volgende vragen:
waarom worden de gegevens verwerkt,
welk soort gegevens wordt verwerkt,
aan welke organisaties persoonsgegevens eventueel worden doorgegeven
voor welke termijn de gegevens worden bewaard.

Recht op correctie en aanvulling

De betrokkene van wie persoonsgegevens worden verwerkt door HailSolutions vanuit het controlepaneel, heeft het recht om die gegevens te laten corrigeren en aanvullen. De betrokkene heeft zelf rechten in het controlepaneel om zijn eigen informatie te corrigeren en/of aan te vullen. HailSolutions verleent zijn medewerking aan de klant wanneer hulp gevraagd wordt om gegevens te corrigeren en/of aan te vullen.

Recht op beperking van de verwerking

Dat is het recht om minder gegevens te laten verwerken. Als bijvoorbeeld onjuiste gegevens worden verwerkt, dan mogen de gegevens niet gebruikt worden zolang ze niet juist zijn. Als de betrokkene bezwaar maakt tegen het verwerken van zijn/haar persoonsgegevens, dan moet Level27 op vraag van de klant daarmee stoppen, tenzij HailSolutions dwingende gerechtvaardigde gronden kan aanvoeren die zwaarder wegen dan de belangen en rechten van de betrokkenen.

Recht op data-overdracht

Dat is het recht om digitale persoonsgegevens over te dragen. De betrokkene moet de persoonsgegevens kunnen ontvangen die HailSolutions beschikbaar heeft in het controlepaneel. Op vraag van de betrokkene, moet HailSolutions de gegevens doorsturen naar een andere organisatie die eenzelfde soort dienst aanbiedt. Als alternatief kan de betrokkene, aan HailSolutions ook vragen de gegevens rechtstreeks door te sturen naar een andere organisatie. Het gaat niet om papieren gegevens.

HailSolutions moet alle persoonsgegevens die door de betrokkene zijn bezorgd beschikbaar stellen. Zogenaamde afgeleide gegevens, zoals gegevens die HailSolutions zelf heeft gegenereerd door bijvoorbeeld data-analyse, hoeven niet te worden verstrekt.

Recht op verwijdering

De betrokkene heeft het recht om vergeten te worden. HailSolutions moet in een aantal gevallen persoonsgegevens wissen als de betrokkene daarom vraagt. De gegevens moeten gewist worden als:
HailSolutions de persoonsgegevens niet meer hoeft te verwerken voor de klant,
de betrokkene zijn toestemming voor verwerking intrekt,
de betrokkene bezwaar maakt,
HailSolutions de gegevens onrechtmatig verwerkt.
Het recht op verwijdering geldt ook voor back-upbestanden.

Recht op verzet

De betrokkene heeft ten allen tijde het recht om vanwege met zijn specifieke situatie verband houdende redenen bezwaar te maken tegen de verwerking van hem betreffende persoonsgegevens. De klant dient HailSolutions op de hoogte te brengen van dit verzet en vraagt HailSolutions de verwerking te staken van de persoonsgegevens tenzij HailSolutions dwingende gerechtvaardigde gronden voor de verwerking aanvoert die zwaarder wegen dan de belangen, rechten en vrijheden van de betrokkene of die verband houden met de instelling, uitoefening of onderbouwing van een rechtsvordering.

$show=/p/contact.html

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/contact.html

$show=/p/faq.html$type=list$m=0$c=20$p=1

$show=/p/faq.html

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/faq.html

$show=/p/referenties.html$type=one$m=0$rm=1$sn=1$c=5$p=1

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/referenties.html

$show=/p/nieuws.html$type=three$au=0$cm=0$c=9$p=1

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/over-ons.html

$show=/p/aanbod.html$type=grid$c=3$m=0$sn=0

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=post

Naam

aanbod,6,faq,3,in de kijker,14,nieuws,14,nieuwsbrief,1,over ons,5,referenties,6,
ltr
static_page
Hail Solutions | Eerste hulp bij hagelschade: Privacy policy
Privacy policy
Hail Solutions | Eerste hulp bij hagelschade
https://www.hailsolutions.be/p/privacy_26.html
https://www.hailsolutions.be/
https://www.hailsolutions.be/
https://www.hailsolutions.be/p/privacy_26.html
true
5186698677423370327
UTF-8
Alle updates Geen zoekresultaten TOON ALLE Lees meer Reply Cancel reply Delete door Home PAGINA'S UPDATES Bekijk Alles VOOR U AANBEVOLEN Rubriek Archief ZOEKEN ALLE UPDATES Geen zoekresultaten Terug Home Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zon Maa Din Woe Don Vrij Zat Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December Jan Feb Maa Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec zojuist 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Volgers Volg THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share. STEP 2: Click the link you shared to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy